Je kan wel aardig schrijven, maar... Schrijf je ook overtuigend?

Als je een post online zet, hangen de mensen dan aan je lippen? Krijg je comments en DM’s door je posts of… is het stiller dan je wil toegeven? Merk je dat er bijna geen, of in ieder geval weinig klanten uit je content voorkomen? Dan is de kans groot dat NIET overtuigend schrijft. Je schrijft niet de posts die je potentiële klanten, je volgers, aanzet om meer van je te willen lezen. Je schrijft leuk, maar niet triggerend of prikkelend genoeg. Dat is niet erg, maar als je klanten wil halen uit je content is het noodzakelijk om te leren hoe je dit doet. 

Precies om deze reden heb ik de (nu nog) GRATIS audioserie CLICK BAIT gemaakt. In drie korte podcasts neem ik je mee in de wondere wereld van overtuigend schrijven. Het enige wat je hoeft te doen is de podcast aanzetten en alle kennis tot je nemen.

Ready? CLICK.

In samenwerking met de Online Business Bundel van Lotte Eschbach krijg je CLICK BAIT gratis. Na 17 november betaal je €130,-.

Schrijf je dus gauw in: 

VIRAL OP LINKEDIN

Overtuigende teksten, zetten letters om in eurotekens.

Overtuigend schrijven is een skills die iedere ondernemer zou moeten ownen. Niet alleen omdat je hiermee hele sterke social media posts schrijft. Maar vooral omdat deze skills verder gaat dan alleen social media content. 

Wat dacht je van je e-mails naar klanten en je nieuwsbrief tekst? Wat dacht je van je verkooppagina’s en je wetteksten?

Overtuigend schrijven komt in zoveel lagen van je business terug. En in deze audioserie CLICK BAIT leer ik je gratis de basis van overtuigend schrijven.

Ik ga het onder andere met je hebben over:

👉  Wat overtuiging precies is en hoe je het waterdicht inzet in jouw social media teksten.

👉 Het ontdekken van de geheime taal die je ideale klant spreekt en hoe je dit omzet tot sterke teksten.

👉  Hoe je het beste jouw content kan opbouwen om de code van overtuiging te kraken.

Helemaal gratis.
Vraag je ‘m aan? 

De audioserie die je leert VET overtuigende social media teksten te schrijven.

Het enige wat jij nog hoeft te doen, is hieronder je naam en e-mailadres achter te laten dan krijg je binnen 5 minuten de sleutel tot de audioserie in je inbox. Shht. Niet verder vertellen hè? 😌

Zullen we connecten?

Ik ben actief op LinkedIn en Instagram, lijkt me leuk als we daar alvast kennismaken. Heb je een vraag en heb je het antwoord niet op de website gevonden? Stuur me dan gerust een e-mail.

copyright Manouk © 2024 all rights reserved