Het mysterie van iedere online ondernemer: hoe krijg je meer interactie op je social media posts?

In dit geheime dossier geef ik je toegang tot bewijsstukken uit de praktijk, die hebben aangetoond waar interactie allemaal begint. Namelijk bij het begin: de openingszin van iedere post. Je post wordt vaker gelezen, je interactie stijgt en je bereik groeit. Ga op onderzoek uit, vraag nu het geheime dossier #1 aan – De 7 openingszinnen om je volgende viral post te schrijven.

Kijk maar eens naar Instagram of LinkedIn, waar begint de tekst mee?

Juist ja, met de eerste twee regels. Na die twee regels moet jouw ideale klant, die lekker aan het scrollen is, op ‘lees meer’ drukken. In een split-second wordt bepaald of dit wel de moeite waard is… Want als je openingszin al niet triggert, weet het brein: de rest van de post gaat me ook geen dopamine opleveren. En dus scrollen we verder.

Dit is niet een heel bewust proces overigens, wij mensen zijn inmiddels gewend om snel te consumeren en dus ook om snel te beoordelen of een post interessant genoeg is.

Die eerste twee zinnen van je post zijn daarom ZO belangrijk. Je moet het spelletje leren begrijpen van een goede openingszin om je interactie uiteindelijk te verhogen. Want hoe meer ideale klanten jouw post lezen, hoe groter de kans dat ze liken en commenten en dat gaat ervoor zorgen dat je post meer bereik krijgt.

De 7 openingszinnen om je volgende viral post te schrijven

Je krijgt de 7 bewezen beste openingszinnen die ik gebruik om mijn klanten viral te laten gaan op social media. Zodra je dit geheime dossier hebt doorgespit kun je niet meer terug. De bewijsmaterialen en inhoud die nooit eerder is gedeeld, zorgen ervoor dat je vanaf dat moment nooit meer slechte openingszinnen schrijft…