Ik ben Manouk en ik laat mijn klanten viral gaan op social media

Zie hier het overtuigend bewijsmateriaal

They know the secret:

kan jij een geheim bewaren?

Daarom noem ik mezelf graag ‘het best bewaarde geheim van ondernemers’. Want de afgelopen jaren heb ik meer dan 100 ondernemers geholpen om hun personal marketing zó sterk te maken, dat jij gegarandeerd één van hun posts voorbij hebt zien komen.  

Je hebt die post waarschijnlijk geliket en misschien zelfs wel door die post op hun website gekeken en iets gekocht of aangevraagd. Zonder dat je wist dat ik erachter zat of dat er een strategie achter zat. Dat vind ik dus geniaal. Daarom doe ik wat ik doe.

Ik wil jou een groot online podium bieden

Vanuit het mooie Breda, werk ik iedere dag aan mijn grootste passie: ondernemers met serieuze business en een knetter mooie missie, op een groot online podium brengen. Ik wil dat de wereld hun verhaal kent, dat ze eindelijk zichtbaar zijn op social media op een manier die past bij hoe ze nu al ondernemen. Ik wil dat ondernemers zoals jij, online even groot worden als ze offline al zijn.

Ze verdienen de impact. De klanten. De naamsbekendheid. De wereld heeft ze nodig. Net als dat de wereld jou nodig heeft.

Mijn expertise zit in het ontdekken van de rode draad bij ondernemers en die rode draad tot een krachtig en overtuigend verhaal te maken. Want als je schrijft voor social media ben je nou eenmaal niet zomaar een tekstschrijver. Ik weet hoe ik mensen laat stoppen met scrollen om een post te laten lezen. En ik weet ook wat je moet doen om mensen je post te laten onthouden. Ik weet hoe ik jouw lezers tot actie over laat gaan.

Neuromarketing & Beïnvloeding Psychologie

Sinds 2019 ben ik fulltime ondernemer, sinds 2016 ben ik bezig met het vak marketing en dan specifiek social media marketing uiteraard.

Wat ik het meest fascinerend vind en wat ik altijd fascinerend heb gevonden is het gedrag van mensen. Dat is onlosmakelijk verbonden met marketing. Juist met goede triggers en de juiste prikkels, kun je mensen zoals jouw ideale klanten aanzetten tot actie.

Ik heb altijd begrepen hoe ik dit moest doen, maar in 2022 besloot ik nog verder te willen gaan. Ik wilde tot in de kern begrijpen wat er in ons brein gebeurt, zodat ik vanuit wetenschap en psychologie ijzersterke copy kan schrijven.

Om die reden ben ik in de avonduren een opleiding gaan volgen. In 2023 behaalde ik dan ook mijn diploma en ben ik officieel beïnvloedingspsycholoog en neuromarketeer. Ik ben dus niet zomaar een tekstschrijver of zomaar een marketeer. Ik ken het brein van je ideale klant en ik zet deze wetenschap in om jouw personal marketing ijzersterk te maken.

Alle kennis die ik heb, alle ervaring en mijn creatieve denkvermogen staan tot je beschikking als je besluit met mij te werken als je ghostwriter.

Inmiddels heb ik meer dan honderd ondernemers mogen helpen met mijn expertise.

Daar ben ik erg trots op. Voor mij is het achter de schermen meewerken aan het groot maken van personal brands het leukste wat er is.

1

Wat je ook nog over mij moet weten…

Mijn werk is dan ook echt mijn hobby, dat is altijd mijn uiterst saaie antwoord als iemand vraagt wat mijn hobby’s zijn. Maar er is geen woord van gelogen. Toch ben ik heus meer dan mijn werk en dat is wel zo fijn om te weten als je met me wil samenwerken of komt nieuwsgierigen op de ‘over mij’ pagina. Dus hierbij, ten slotte, een kleine opsomming van wie ik nog meer ben.

PS. lijkt het je leuk om me alvast te leren kennen?

Luister dan naar mijn podcast: The Key Of Content. In de eerste aflevering stel ik mezelf uitgebreid voor. Klik hier om de aflevering te beluisteren.

Je hebt die post waarschijnlijk geliket en misschien zelfs wel door die post op hun website gekeken en iets gekocht of aangevraagd. Zonder dat je wist dat ik erachter zat of dat er een strategie achter zat. Dat vind ik dus geniaal. Daarom doe ik wat ik doe.