Ik ben Manouk en ik laat mijn klanten viral gaan op social media.

Deze ondernemers gingen je voor:

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Het best bewaarde geheim van ondernemers

Ik noem mezelf graag ‘het best bewaarde geheim van ondernemers’. Want de afgelopen jaren heb ik meer dan 100 ondernemers geholpen om hun personal marketing zó sterk te maken, dat jij gegarandeerd één van hun posts voorbij hebt zien komen.  Je hebt die post waarschijnlijk geliket en misschien zelfs wel door die post op hun website gekeken en iets gekocht of aangevraagd. Zonder dat je wist dat ik erachter zat of dat er een strategie achter zat. Dat vind ik dus geniaal. Daarom doe ik wat ik doe.

Ik wil jou een groot online podium bieden

Vanuit het mooie Breda, werk ik iedere dag aan mijn grootste passie: ondernemers met serieuze business en een serieus verhaal, op een groot online podium brengen. Ik wil dat de wereld hun verhaal kent, dat ze eindelijk zichtbaar zijn op social media op een manier die past bij hoe ze nu al ondernemen. Ze verdienen de impact. De klanten. De naamsbekendheid. De wereld heeft ze nodig. Net als dat de wereld jou nodig heeft. Geloof ik heilig in.

Mijn talent ligt in het ontdekken van de rode draad bij ondernemers en die rode draad tot een krachtig en overtuigend verhaal te maken. Want als je schrijft voor social media ben je nou eenmaal niet zomaar een tekstschrijver. Ik weet hoe ik mensen laat stoppen met scrollen om een post te laten lezen. En ik weet ook wat je moet doen om mensen je post te laten onthouden. Ik weet hoe ik jouw lezers tot actie over laat gaan.

Schrijven, creatief denken en social media zitten in mijn DNA

En god, wat vind ik mijn vak leuk. Ik ben een echte vakidioot. Ik ben dol op schrijven, nog doller op resultaat behalen met wat ik schrijf en het allerdolst op mijn klanten blij maken met wat ik doe.

Schrijven en creatief denken, dat zit in mijn DNA. Toen ik bijvoorbeeld 10 jaar oud was, won ik op de basisschool een schrijfwedstrijd. De wedstrijd was geloof ik ter ere van de Kinderboekenweek die in het teken van geheimen stond. Dat was dan ook het thema van mijn verhaal.

Toen, 6 jaar later, moest ik op de HAVO een profielwerkstuk maken in het examenjaar. Mijn werkstuk ging over de invloed van Facebook. Zie je de rode draad al?

 Ook in mijn studiekeuze zag je het terug: ik ben gaan kijken bij de school voor journalistiek, de kunstacademie en communicatie. Uiteindelijk won de opleiding Communicatie en Multimedia design. Dit was de opleiding die mij motiveerde om op mijn 19e te starten met ondernemen.

Content expert, personal marketing specialisten social media storytelling.

Mijn vroege start in ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, gecombineerd met mijn voorliefde voor schrijven, creatief denken en social media hebben gezorgd voor een bijzondere specialisatie, als zeg ik het zelf. Content expert, personal marketing specialist en social media storyteller. Volgens mij zijn dat de hokjes waar ik in pas. Inmiddels heb ik met mijn specialisatie en jarenlange ervaring al meer dan honderd ondernemers mogen helpen en coachen. Het mooiste wat er is voor mij.

Wat je ook nog over mij moet weten…

Mijn werk is dan ook echt mijn hobby, dat is altijd mijn uiterst saaie antwoord als iemand vraagt wat mijn hobby’s zijn. Maar er is geen woord van gelogen. Toch ben ik heus meer dan mijn werk en dat is wel zo fijn om te weten als je met me wil samenwerken of komt nieuwsgierigen op de ‘over mij’ pagina. Dus hierbij, ten slotte, een kleine opsomming van wie ik nog meer ben.

01

Ik heb ontzettend flauwe, sarcastische humor die ik in zakelijke omgevingen prima kan onderdrukken, maar je bent bij deze toch gewaarschuwd.

02

Ik doe voor 10 uur in de ochtend niet aan afspraken., Ik ben een soort dieseltje dat na een kop koffie pas op gang komt. Maar als ik eenmaal op gang ben… 

03

Ik heb ADD, vastgesteld en wel. Ik ben chaotisch, maar daardoor heel creatief. Ik heb een geweldige VA die me op het gebied van chaos enorm helpt waardoor jij er bijna niets van merkt. Ik breek tevens graag het taboe op social media als het gaat over ADD, dat is nog steeds erg nodig.

04

Mijn favoriete vakantieland is Montenegro, dus als je me daarover iets vraagt praat ik minimaal 10 minuten over waarom dit land zo geweldig is!

Jij leert van mij

Ik doe het voor jou

We doen het samen