Ga deze zomer undercover in marketingland en krijg de inspiratie om je marketing naar een nieuw niveau te tillen zodra je terug bent van vakantie.

Grote kans dat het woord ‘MARKETING’ gearceerd op je to do lijst staat. Je wil meer doen, het beter doen, naar het volgende niveau met de uitingen die je doet. Nog steviger in de markt staan, voorbij je concurrenten, opvallen. Dat is helder.

Maar nu ontbreekt het je nog aan de ‘hoe’ en de inspiratie daarvoor.

Je hoopt deze zomer de antwoorden te vinden, je hoopt op van die waves van inspiratie waarin je dan ineens al je marketingteksten op papier zet, toch? 

Je ziet jezelf al compleet zitten aan het strand met een notitieboekje. Of ‘s avonds achter de laptop, buiten terwijl het nog warm is. Ja, dan moet het komen, die inspiratie voor na de zomer.

Het ding is alleen, hopen is geen strategie.

Hopen zet niet aan tot actie.

Je bedrijf staat, nu je content nog.

Je hoeft van mij ook geen mega effectieve zomer te hebben. Maar ik wil je die kostbare momenten dat je met je bedrijf bezig bent wel de juiste input geven. Ik wil je voorzien van mega inspirerende marketing inzichten zodat je jouw gedachtes de juiste kant op laat gaan.

Ik wil je helpen triggeren zodat er tal van next level post ideeën in je opkomen. Ik wil je vertellen hoe je VIRAL gaat op LinkedIn en hoe jij na de zomer LinkedIn kunt masteren. Ik wil je kennis laten maken met hoe je neuromarketing verwerkt in je posts om potentiële klanten te triggeren om klant bij je te worden.

Precies daarom heb ik de VIRAL TAPES ontwikkeld.

3 afleveringen – of 4 als je in de eerste week instapt – die je waar dan ook kan luisteren. Op het strand, aan het zwembad, wandelend in de natuur of heerlijk vanaf de bank. Geen moeilijke oefeningen of opdrachten. Puur marketing inspiratie in audiovorm om je ideeën te geven voor de periode na de zomer. Zo dat je nog beter wordt in content produceren. Nog meer klanten aantrekt. Nog meer impact maakt.

Wat krijg je?

Je krijgt 3 afleveringen en als je in week 29 koopt, krijg je achteraf nog een bonus aflevering.

AFLEVERING #1

Hoe ga je VIRAL op LinkedIn en waarom is deze strategie zo genius voor je business? Voor de ondernemers die van simpele maar effectieve marketing houden.

AFLEVERING #2

Hoe je op een dieper niveau je ideale klant aanspreekt, informatie die ik marketeers nooit zie delen maar wat de echte reden is dat mijn klanten snel kunnen groeien online en in omzet.

AFLEVERING #3

De content inspiratie vragen die ik aan mijn klanten stel om samen tot sterke content te komen. Ik trigger je door vragen te stellen, waardoor jij tot de verhalen komt die je mag delen. Met de tips uit aflevering 1 en 2 kun je dus nu van jouw persoonlijke stories marketingparels maken.

EXCLUSIEVE BONUS:

Koop je in de eerste week (week 29)? Dan krijg je een bonus aflevering cadeau. Deze aflevering gaat over NEUROMARKETING. Hoe beïnvloed je het brein van je ideale klant in de tekst van je posts? Ik geef je 5 golden nuggets die je meteen kan toepassen. Daarbij leer ik je ook wat er gebeurt in het brein en waarom dit zo slim is om in te zetten. Deze krijg je op 21 augustus toegestuurd, zodat je eerst de tijd hebt om de voorgaande afleveringen tot je te nemen.

Hoe werkt het?

Op de knop hieronder ga je naar de betaalpagina. Je investeert 79 euro nu, over 2 weken betaal je €100,-. Echt een no brainer, dit soort trainingen geef ik normaal pas vanaf 1200 euro. Maar ik wil gewoon zo graag dat je inspirerende luistercontent hebt in de zomer, dat mis ik zelf soms zo in de branche!

Nadat je jouw investering gedaan hebt, krijg je toegang tot een geheime pagina. Op die pagina staan de audiofiles die je zo kan luisteren.

Dit is alle marketing inspiratie die je nodig hebt deze zomer.

Samenvatting bestelling tonen
€121.00
Product Subtotaal
Viral tapes  × 1 100.00
Subtotaal 100.00
Tax 21.00
Totaal 121.00

Klanteninformatie

Gegevens

Nederland

In deze Secret File leer ik je hoe je het optimale uit je LinkedIn profiel kan halen. Want je weet het misschien niet, maar LinkedIn is goud om leads aan te trekken. Een normaal ingericht profiel, de 'CV' variant is daar niet zo handig voor als je profiel inrichten als een slimme ondernemer.
59.00 49.00

Betaalmethode

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, je ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Viral tapes  × 1 100.00
Subtotaal 100.00
Tax 21.00
Totaal 121.00