e-book

Je hebt ooit een LinkedIn profiel aangemaakt, maar het daarna gelaten voor wat het was...

Dat is zonde, want je profiel kan je klantenmachine zijn. Het is de plek waar je potentiële klanten heengaan wanneer ze een post van je zien als je voorbij komt in hun tijdlijn. 

Het is een serieuze salespage en zo mag je deze ook gaan zien. Niet langer de online CV, maar je persoonlijke verkooppagina. De plek om mensen warm te maken voor jouw diensten.

En in deze Secret File: Crack the code & Unlock Your Profile Potential geef ik je ijzersterke strategische tips om vandaag nog je profiel slim aan te passen.

Wist je dat een goed LinkedIn profiel bijdraagt aan je SEO?

In deze Secret File leer ik je hoe je het optimale uit je LinkedIn profiel kan halen. Want je weet het misschien niet, maar LinkedIn is goud om leads aan te trekken. Een normaal ingericht profiel, de ‘CV’ variant is daar niet zo handig voor als je profiel inrichten als een slimme ondernemer.

Want wist je bijvoorbeeld dat je op jouw LinkedIn profiel handige zoekwoorden kan toevoegen zodat je sneller gevonden wordt door jouw ideale klant. En dat deze zelfde zoekwoorden ook doorwerken in zoekmachines zoals Google? 😏

En wist je dat je met de juiste foto’s op je LinkedIn profiel ervoor kan zorgen dat mensen sneller op de links in je profiel klikken? 

Nee hè?
Daarom ben ik hier! 🙋🏻‍♀️

Oh mennn je kan ZOVEEL slims doen met je profiel.

Er is geen enkel ander e-book waarin je de slimme en handige tips en tricks leert die ik je ga leren. Na honderden VIRAL posts van mijn klanten die de media bereiken en hun omzet verhogen door LinkedIn, weet ik namelijk als een van de weinige uit ervaring hoe je jouw volledige Profile Potential Unlock-t.

Ga jij jouw LinkedIn profiel eindelijk naar dat volgende level brengen zodat je veel meer kliks en klanten krijgt?🔥

Nadat je jouw Profile Potential hebt unlocked…

Als je alle stappen uit deze Secret File toepast dan geloof mij, heb je een slim LinkedIn Profiel waar je klanten op willen klikken. Hoe ik daarvoor zorg? Door je het volgende te leren:

Samenvatting bestelling tonen
€71.39
Product Subtotaal
Secret LinkedIn File  × 1 59.00
Subtotaal 59.00
Tax 12.39
Totaal 71.39

Klanteninformatie

Gegevens

Nederland

Click Bait Audiobundel
In drie korte podcasts neem ik je mee in de wondere wereld van overtuigend schrijven. Het enige wat je hoeft te doen is de podcast aanzetten en alle kennis tot je nemen.

49.00 17.00

Betaalmethode

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, je ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Secret LinkedIn File  × 1 59.00
Subtotaal 59.00
Tax 12.39
Totaal 71.39