Uitvoerend content creatie voor personal marketing

 Je werkt met hele leuke klanten. Je hebt projecten lopen waar je energie van krijgt. De resultaten die je behaalt, zijn mooi. Het loopt allemaal wel lekker als je er zo naar kijkt.

 Maar tegelijkertijd ben je altijd op zoek naar meer. Meer impact, meer klanten en opdrachtgevers, meer omzet, meer naamsbekendheid. Zo werkt dat ondernemersbrein, dat ken ik maar al te goed.

Je doet van alles en nog wat, maar niet het juiste

Je begeeft je op Instagram, je doet een poging op LinkedIn en je bent altijd bezig met het kijken naar andere opties… Toch eens kijken naar TikTok? Vaker je e-maillijst inzetten? Misschien toch binnenkort nog een brandingshoot doen om alles goed neer te zetten?

Je bent je niet zomaar aan het oriënteren. Het is geen kwestie van meer willen doen, maar een kwestie van meer resultaat behalen. Meer zien. Meer zijn. Want wat je nu doet en inzet is bij lange na niet het niveau wat je zou willen laten zien.  

Je feed op Instagram is een rommeltje, de interactie valt vaak tegen en praat me al helemaal niet over LinkedIn. Daar post je sporadisch een post van Instagram door en het is allesbehalve een plek waar leads uitkomen. Dit is zo zonde. Echt.  Want ik weet wat er achter jou schuilt.

01

Je bent een ondernemer vol verhalen. Verhalen over jouw vakgebied, de impact die je maakt op klanten, op de branche. Als mensen dit toch eens echt zouden weten…

02

Je hebt zoveel ervaring, een specifieke denkwijze als het aankomt op jouw vakgebied en je wil dit met iedereen delen. De markt moet dit horen.

03

Je bent er klaar voor om op een groot online podium te staan, je verhaal en stem wereldkundig te maken. Het ding is alleen… Hoe ga je dat doen? En waar haal je de tijd vandaan?

Kortom, er zit meer in jou. Jij wil meer. Meer laten zien, een sterke personal brand opbouwen vanuit een goede strategie. Je naam en verhaal de wereld in slingeren. 

‘The Secret Of Content’

Wat als jij gaat doen waar jij energie van krijgt, dan doe ik dat ook: voor jou!

Maar je weet ook dat je het druk hebt, dat is de realiteit. Je doet marketing-wise wat je kan, maar de to-do’s halen je vaak in. Je prioriteit ligt bij je klanten en je business, maar je marketing; die mag echt wel meer prioriteit krijgen. Hoe ga je dat doen? Ik heb hét aanbod wat jij nodig hebt, laten we een team vormen! Ontdek dit traject: ‘The Secret Of Content’.

Wat ga ik voor je doen?

Ik ben contentexpert, personal marketing specialist en social media storyteller. Voor een aantal klanten per jaar zet ik mijn skills in om content uit handen te nemen. Ik schrijf content voor je, als een persoonlijke ghost writer. Zo ben je verzekerd van zeer hoge kwaliteit converterende posts. Posts die VIRAL gaan, veel bereik hebben, bijdragen aan jouw persoonlijke merk, leads opleveren. 

 Nu gaan jouw concullega’s zich afvragen waar jij de tijd vandaan haalt om dit zo goed op te tuigen. Op dat moment ben ik dan jouw best kept secret 🤫.

Ik wil dat we jouw verhaal echt aan de buitenwereld gaan vertellen zodat je de impact krijgt die jouw bedrijf echt zou moeten hebben. Ik wil dat je met trots door jouw eigen socialmediakanalen scrolt. Ik wil je op de best mogelijke manier organisch zichtbaar maken mét mijn skills en VIRAL-methode.

Hoe gaan we dat dan doen?

Je kan jouw eigen social media storytelling en content voor 80% uit handen geven aan me. Die andere 20% heb ik van je nodig. Kijk, ik ben expert in mijn vakgebied en jij in de jouwe. Ik heb jouw expertise nodig om content over te schrijven. Ik heb dit traject zo ingericht dat je maximaal 3 uur per maand kwijt bent aan me.

Hoe werkt dit traject?

01

Het begint met een verdieping in jouw bedrijf en doelgroep. We gaan in de eerste call praten over je wensklanten en over wat jij doet zodat ik met mijn hele hoofd in het hoofd van jouw doelgroep kan kruipen.

02

Iedere maand creëren we samen BIZAR goede posts op basis van jouw input en verhalen. Ik zorg ervoor dat je gaat praten tegen me en ik haal de rode draad uit wat je wil vertellen.

03

Iedere maand begint met een contentsessie van 1n uur, waarin ik je interview. We sparren over de onderwerpen van posts. Geen zorgen over inspiratie, ik weet hoe ik je aan de praat krijg. Ik zet jouw ideeën en hersenspinsels om in een strategisch contentplan.

04

Na de sessie ga ik voor je aan de slag en schrijf ik 8 tot 15 posts, afhankelijk van wat nodig is voor jouw business. Dat betekent dus dat je 2 tot 3 keer per week post op social media. Consistent.

05

Natuurlijk werk ik ook met feedbackrondes, er gaat geen post online zonder dat jij ze hebt goedgekeurd.

06

Ook denk ik mee over wat we visueel doen met je posts. Samen bespreken we welke foto’s en beeldmateriaal het beste zijn. Ik ben echt je marketing sidekick.

07

Ik plan de posts voor je in zodat je echt nergens meer aan hoeft te denken.

08

Ten slotte, als alle posts goedgekeurd zijn en ready for upload voeg ik met jou nog wat magic toe. Maar wat die magic is… Dat vertel ik als we kennismaken met elkaar.

Jouw marketing sidekick

Naast de knettersterke verhalen en content die we online gaan zetten waardoor jij viral-potentie hebt, ben ik er ook voor je als marketing sidekick. Je kan me vragen stellen over je marketing, ik denk met je mee over lanceringen én als je VIRAL gaat, help ik je mee met het beantwoorden van reacties en het opvolgen van leads. Ik ben er voor al je vragen en meer…!

They know the secret:

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Ga je dan nu eindelijk je content uit handen geven?

Dit traject is beschikbaar voor slechts 5 ondernemers per keer. Momenteel is zijn er nog 1 plek(ken) beschikbaar. De termijn van het traject spreken we samen af, het gaat om tenminste 3 maanden. Daarna is maandelijks verlengen mogelijk. Binnen dit traject heb je keuze uit 3 pakketten die ik je in een kennismakingsgesprek vertel. De prijs van dit traject begint vanaf € 1000,- per maand excl. btw. benieuwd naar hoe posts voor andere ondernemers eruit zien die ik schrijf? Die laat ik je zien tijdens onze kennismaking. Ik ga zeer discreet om met wat ik doe voor klanten, ik ben en blijf tenslotte the best kept secret en dat wil ik ook zo houden! Ga je dan nu eindelijk je content uit handen geven? Laat je mij mijn magic doen zodat jij bezig kan zijn én blijven met waar jij goed in bent? Laten we kennismaken met elkaar. 👇

Meest gestelde vragen over dit traject

Heb je nog vragen voor me? Je mag ze bewaren voor het kennismakingsgesprek. Ik ben overigens wel voorbereid, hieronder staan de veelgestelde vragen voor je op een rij:

Wat is het verschil met een gewone tekstschrijver?

Ik ben geen tekstschrijver. Ik schrijf namelijk niet zomaar teksten. Ik ben gespecialiseerd in social media copywriting. Teksten die de ideale klant aanspreken, die raken tot de kern, die vertrouwen wekken en mensen doen aanzetten tot actie. Er zit een strategie achter, waardoor jouw teksten converteren en VIRAL gaan. Iemand die alleen teksten schrijft heeft doorgaans deze ervaring en expertise niet waardoor je niet de resultaten bereikt die je wil.

Wanneer kan ik starten?

Social media gaat snel, dat begrijp ik. Als we eenmaal hebben gekozen dat we met marketing aan de slag willen, dan willen we het nu. Doorgaans kun je dezelfde maand nog met me starten. Maar ik kan de toekomst niet voorspellen. Dus tijdens onze kennismaking vertel ik je op welke termijn je kan starten.

Welke resultaten ga ik behalen? En hoe snel verdien ik de investering terug? 

Een goede marketeer doet geen beloftes. Daar zweer ik bij. Ik kan onmogelijk garanties geven of beloftes doen over de resultaten die je gaat behalen. Het is van zoveel factoren afhankelijk, dat ik verkeerde verwachtingen zou scheppen als ik het wel zou doen. Dus, geen garanties en geen gouden bergen hier. De enige belofte die ik maak is dat ik mijn uiterste best voor je ga doen en mijn ervaring, skills en kennis voor je ga inzetten.