1:1 Content coaching The Key of Content

Je hebt als ondernemer de laatste jaren heel wat meters gemaakt. Sterker nog, als je nu terugblikt zijn het geen meters, maar kilometers. Je krijgt aan de lopende band klanten, je behaalt mooie resultaten met ze, voor ze. Je groeit gestaag door, je bedrijf is gezond en je bent best tevreden.

Daar zit tegelijkertijd wel precies het probleem. Je bent geen ondernemer geworden om ‘best’ tevreden te zijn. Je bent gaan ondernemen omdat je een visie hebt, je wil ergens heen. Je wil de groei borgen, verder groeien de komende jaren. Je voorziet nog meer resultaten, meer klanten die echt bij je passen, meer online presence, meer naamsbekendheid, een nog grotere expertstatus. 

Je marketing is oké, maar ‘oké’ is niet waarom je ondernemer bent geworden.

Anders zat je niet deze tekst te lezen en zou je zijn aangehaakt bij mijn content… Am I right? Het zit in je marketing. Je posts. De socialmediakanalen die je inzet. De resultaten die je behaalt.

01

Je post wel regelmatig, maar hoeveel werk je er ook in stopt… Het lijkt soms allemaal geen zin te hebben. Reacties vallen tegen, de impact is matig en die potentiële klanten? Kortom, veel marketingtijd kwijt zonder dat het je ook maar iets oplevert.

02

Je schrijft wel lekker, maar het kost je veel tijd om te bedenken waarover je gaat schrijven en je bent nooit écht 100% tevreden. Je posts zijn in ieder geval allesbehalve overtuigend en strategisch geschreven.

03

Je ziet die verrekte concullega er post naar post uitgooien en het knaagt aan je dat het bij jou niet op consistente basis gebeurt.

04

Je bereikt zulke lekkere dingen voor jouw klanten en je baalt ervan dat jouw marketing dit niet echt laat zien. Het kan zoveel beter. Je wil niet eens nadenken over de kansen die je op dit moment laat liggen…

Je bedrijf staat, nu je content nog.

Kortom, je bedrijf staat als een huis en je ziet voor je hoe dat huis een f-ing wolkenkrabber gaat worden. Outstanding zijn, met kop en schouders boven dat maaiveld uit. Niet de zoveelste in jouw niche zijn, die doet wat iedereen doet en zegt wat iedereen zegt. 

Het is tijd om de wereld serieus te laten zien wie jij nou eigenlijk echt bent. Wat je écht doet. Ik ga je leren wat er nodig is om jouw socialmediacontent en personal marketing naar standje wolkenkrabber te krijgen. We knallen jou dat online podium op. We gaan zorgen dat je reteveel bereik krijgt en misschien zelfs wel viral gaat, are you ready?! 😏

Dit leer je in dit traject:

The Key Of Content

01

Ik leer je wat jouw ideale klant nu eigenlijk echt van je wil lezen. Een methode die te weinig marketeers je echt leren.

02

Je leert hoe je zo triggerend en overtuigend schrijft dat je volgers laat stoppen met scrollen en tot actie aanzet. Je maakt volgers hongerig voor jouw aanbod.

03

Ik leer je een-op-een mijn zelfontwikkelde VIRAL-methode die ik alleen nog in dit traject prijsgeef. Ik laat je zien hoe ik meer dan 100 posts viral heb laten gaan op LinkedIn met views tussen de 10.000 en 1.000.000. De methode naar impact, meer volgers, meer reacties, meer klanten en gegarandeerd meer bereik.

04

Je leert hoe je makkelijker converterende content produceert van hoge kwaliteit, zonder veel marketingregels. Consistente personal marketing kan vaak heel makkelijk, je moet alleen leren hoe.

05

Je leert vaardigheden die je voor de rest van je leven betere en meer overtuigende teksten schrijft.

Wekelijkse 1 op 1 calls en incheck momenten

Iedere week hebben we een call die je kan zien als 1 op 1 workshop van mij. Ik leer je vanuit jouw kennisniveau alles wat je moet weten over socialmediacontent, personal marketing en storytelling. Tussentijds ben ik bereikbaar voor vragen op Telegram om je zoveel mogelijk support te bieden. Ook check en redigeer ik jouw geschreven teksten zodat we altijd het resultaat borgen. Klinkt vet, toch?

Dit leer je vooral niet van mij:

Geen kant-en-klare cursus of programma die weer op de plank komt te liggen. Nee, een-op-eencoaching waarbij je alles leert over socialmediacontent en personal marketing van een ervaren specialist. Ik ben graag jouw stok achter de deur.

Je bent al lang genoeg aan het proberen, laten we samen je marketing gaan ROCKEN

Er is momenteel nog 1 plek om deze maand te starten. Iedere samenwerking start met een kennismakingsgesprek. Plan je deze hieronder in? Ik hoor graag hoeveel zin je hebt om samen retegoede content te gaan maken 🔥. Ik vertel je dan ook meteen meer over hoe dit traject er praktisch uit gaat zien voor je.

Deze ondernemers gingen je voor

Meest gestelde vragen over dit traject

Hoelang duurt dit traject?

Minimaal 3 maanden, dat is de minimale tijd die ik nodig heb om je de vaardigheden aan te leren die nodig zijn. Daarna is het mogelijk om te verlengen voor zolang als dat nodig is. Daar adviseer ik je bij.

Wat is de investering?

Je investeert voor drie maanden € 2250,- excl. btw. Het is ook mogelijk om per maand te betalen, dan betaal je € 750,- excl. btw.

Hoe weet ik dat ik de investering terugverdien?

Een goede marketeer doet geen beloftes. Daar zweer ik bij. Ik kan onmogelijk garanties geven of beloftes doen over de resultaten die je gaat behalen. Het is van zoveel factoren afhankelijk, dat ik verkeerde verwachtingen zou scheppen als ik het wel zou doen. De enige belofte die ik maak is dat ik mijn uiterste best voor je ga doen en mijn ervaring, skills en kennis voor je ga inzetten.

Leer ik alleen teksten schrijven voor LinkedIn of ook andere platformen?

 Ik ga je leren hoe je ervoor zorgt dat jouw ideale klant aanhaakt bij jouw content, hoe jouw content meer opvalt in jouw branche en hoe jij een sterke personal brand neerzet. Deze kennis is toe te passen op ieder platform waar je content op uploadt. Dus nee, zeker niet alleen LinkedIn. Ik help je ook met Instagram of TikTok.

Hoeveel tijd ben ik per week vrij aan dit traject?

Je hebt 1 uur per week een call met mij waarin je opdrachten krijgt zodat je aan de slag gaat en blijft. Daar ben je gemiddeld zo’n 2 uur per week, maximaal, mee bezig. Bij elkaar is dat zo’n 3 uur per week.

Wat als ik geen 1 tot 3 uur per week vrij heb voor een call en de opdrachten?

Als je geen 1 tot 3 uur tijd kan maken om te investeren in next level marketing, hoe ga je dan tijd maken voor nieuwe klanten? Ik weet zeker dat jij als visionair en ondernemer in staat bent om tot een oplossing te komen als je dit echt wil.